Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Trogen hustru sökes
Isbn: 978-91-8629-791-6
Förlag: Historiska media
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

Trogen hustru sökes

Olidligt spännande roman med filmisk känsla!

En framgångsrik affärsman sätter in en annons i en dagstidning i Chicago. Han är på jakt efter en trogen hustru. Inom kort får han svar från en kvinna som beskriver sig själv som enkel och ärlig. Men hon visar sig vara allt annat än just det. Hennes hemliga plan är att gifta sig med mannen och sedan döda honom, sakta och omsorgsfullt, så att hon sedan kan leva livet som välbärgad änka. Vad hon inte alls räknat med är att mannen har egna planer

Romanen utspelar sig 1907 i en snöig avkrok i Wisconsin. Huvudpersonerna Catherine och Ralph är båda känslomässigt skadade av upplevelser i det förflutna och deras motiv till att ingå äktenskap är ytterst olika. I takt med att deras respektive brokiga historia nystas upp växer det fram en verklig och uppriktig relation mellan dem. När så den försvunne sonen hittas utvecklas ett triangeldrama av yppersta klass. En av personerna måste bort, men vem? Spänningen hålls vid liv fram till sista sidan.

Trogen hustru sökes är en internationell bästsäljare som sålt över 700 000 ex bara i USA. Utgiven på 27 olika språk. Romanen är en riktigt dramatisk sidvändare som passar perfekt i bokcirklar, eftersom man känner så starkt för dess karaktärer.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone