Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En kvinnas hjärta
Isbn: 978-91-3713-927-2
Förlag: Bokförlaget Forum
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2012

E-bok

En kvinnas hjärta

David gör slut via ett sms och Marias hjärta krossas. Drömmen om den stora kärleken är borta, och än en gång är hon ensam och olycklig.

Varför blir det så här? frågar hon sig. Varför älskar hon män som inte tror på kärleken och som aldrig vågar blotta sitt innersta?

Maria tvingas söka svaren djupt inom sig. Hon möter sin kloke vägledare, som tidigare hjälpt henne på livets väg. Han menar att Maria har glömt det hon lärde sig under pilgrimsresan till Santiago de Compostela och att det är dags för en ny utmaning.

Allt faller på plats, och utan att Maria riktigt vet hur det gick till befinner hon sig i New York. I tre månader ska hon leva i den pulserande storstaden och vara uppmärksam på vad livet visar henne. Vistelsen blir omtumlande och fylld av upplevelser. Hon möter människor som hjälper henne känna stolthet och styrka. ”Lär dig vänta utan att vänta”, säger mediet Vanya. ”Fokusera på det du vill ha och inte på det du förlorat”, manar dansaren Gus.

Lärdomarna kommer till Maria och hon växer. Genom sina nya vänners berättelser och insikter övervinner hon tidigare erfarenheter och lär sig älska sig själv. Men räcker det? Kan Maria stå emot sina mörka djup och lockelsen till fel sorts män? För hemma väntar David och han vägrar släppa taget.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone