Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Carolines arv
Isbn: 978-91-7545-070-4
Förlag: Historiska media
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2013

E-bok

Carolines arv

En stämningsfull roman som man gärna vill sträckläsa! Systrarna Beth och Erica återvänder till familjens släktgods en mörk och fuktig vinterdag. När de går igenom gammelmormor Carolines tillhörigheter, väller minnena över dem. Idylliska barndomssomrar som ruvar på olösta hemligheter. Gåtor som måste få ett svar. Minnen av kusin Henry som försvann spårlöst en het sommardag. Minnen av en elak mormor, vars liv kantades av bittert svek. Och en hemlighet som spänner över två kontinenter och mer än hundra år. Katherine Webbs stämningsfulla debutroman är en snillrikt komponerad historia, där författaren väver samman en familjs öde i dåtid och nutid.

"Jag mer eller mindre sträckläste boken, längtade hem från jobbet för att kunna läsa lite till om Caroline och hennes barnbarnsbarn... Mitt råd till alla är läs boken, jag hoppas verkligen att det kommer fler översättningar av Katherine Webbs böcker."
Cattis bokblogg

"Webb är en skicklig karaktärsskildrare och hon har en god inblick i 1900-talets historia. En klassisk roman med inslag av både deckare och kärleksroman. Det är välskrivet på en lättillgänglig prosa."
Bibliotekstjänst


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone