Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Regnbågens dal
Isbn: 978-87-1170-396-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: januari 2017

E-bok

Regnbågens dal

Anne och hennes familj har fått en ny granne, pastor John Meredith. Han är änkling och hans fyra barn blir snabbt bra vänner med Anne och Gilberts barn. Bara barnen vet hur osjälviska och lojala de är och tillsammans bilder de en hemlig klubb som håller till i Regnbågens Dal, där bäckar porlar och körsbärsträd blommar.

Resten av invånarna i Avonlea är dock skeptiska gentemot John och hans föräldraskap, som de anser bristfälligt. Barnen behöver en mamma och John en ny fru. Det visar sig dock vara lättare sagt än gjort.

Anne på Ingleside är den sjunde boken i den klassiska serien om Anne på Grönkulla.


Lucy Maud Montgomery (1874-1942) växte upp på Prince Edward Island i Kanada, samma ö som böckerna om Anne utspelar sig på. Hon började skriva redan som barn och publicerade under sitt liv 20 romaner och över 500 noveller. 


Böckerna om Anne på Grönkulla följer den fantasifulla föräldralösa flickan Anne som växer upp på Price Edward Island i Kanada. Romanerna har blivit odödliga klassiker som fängslat läsare i alla åldrar i över hundra år. Serien har filmatiserats ett flertal gånger och även spelats in som TV-serie. 


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone