Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Växla ner: 77 sätt att leva bättre på mindre
Isbn: 978-91-8868-118-8
Förlag: MiMa Förlag
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: oktober 2017

E-bok

Växla ner: 77 sätt att leva bättre på mindre

Ta tillbaka ditt liv och din tid!

Allt fler av oss överväger att prioritera om i livet. Genom att byta karriär eller jobba mindre vill vi välja bort pengar och prylar till förmån för tid och livskvalitet. Men hur funkar det egentligen att leva ett nerväxlat liv? Och var börjar man? I Växla ner ger egenföretagaren och entreprenören Karin Lilja handfasta tips för dig som vill växla ner och göra det med stil.
Med utgångspunkt i praktisk vardagsekonomi och egna erfarenheter berättar Karin hur du får pengarna att räcka utan att göra avkall på vare sig livsnjutningar eller bekvämlighet. Bokens tips är uppdelade på teman som boende, mat, nöje och motion. Ta del av nedväxlingens matematik, där medvetna val gör att du kan må bättre, spara pengar och få mer tid - samtidigt!
Hur stort steget blir för dig beror på hur många val du vill göra. Men oavsett var du börjar, så blir många små val snart ett jättekliv.

KARIN LILJA levde ett hektiskt storstadsliv som tidningsredaktör, radiopratare, författare, föreläsare och dotcom-entreprenör när hon en dag hoppade av jobbkarusellen och omvärderade sin tillvaro. I dag bor hon i skånska Höör, frilansar som webbredaktör och har gott om tid för sina intressen, familj och vänner.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone