Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Cold Turkey : en vuxensaga
Isbn: 978-91-9856-684-0
Förlag: Storyhood
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2019
Uppläsare: Ola Brising
Length: 6 timmar 55 minuter

Ljudbok

Cold Turkey : en vuxensaga

Vem är den märklige illusionisten Pseudomorfos som plötsligt dyker upp på den stora stadens tågstation och får fart på finanserna för den undergångsdömda nattklubben Cold Turkey? Är ägaren Karl en riktig karl och kommer hans fru Emma någonsin att finna lyckan? Kan man lära sig att stoppa tiden genom att studera mystikern Gurdjieff och den nazistiska avsomnade forskningsstiftelsen Ahnenerbes arbete? Styrs världen egentligen av tolv dansande gudar och finns det atlaiter som går runt mitt ibland oss? Är det verkligen möjligt att Jesus i sin nuvarande reinkarnation är en äldre alkoholiserad kvinna som tröttnat på livet efter att ha blivit sviken och sårad av sitt livs stora kärlek? Vad gjorde hon med David Bowie i Berlin 1977? Och vad fan har Jultomten med saken att göra?

Cold Turkey - en vuxensaga är en filosofisk relationsroman och framtida klassiker i vilken ödet får en hel del hjälp på traven genom avancerade vuxna nöjen.

Boken är skriven av journalisten Ola Brising som tidigare skrivit Jackie Ferms självbiografi Rövardotter och True Crime-biografin Svartenbrandt - Sveriges farligaste man.


-

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone