Hoppa till innehållet
Omslagsbild för 50+ Dags att leva
Isbn: 978-91-9859-496-6
Förlag: Bokförlaget Upsaliensis AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: december 2019
Uppläsare: Rolf Jansson
Length: 49 minuter

Ljudbok

50+ Dags att leva

Ljudboken har producerats i samråd med  leg. läkare, som dessutom är psykiater och leg. psykoterapeut.

Har din ålder fått dig att börja resignera? Känns det ibland som att livet inte har mer att ge? Känner du ibland en rädsla för att åldras? Ditt psykiska mående styrs i stor utsträckning av dina tankar. Och dina tankar styrs av ditt undermedvetna.

Vad som finns i ditt undermedvetna går att påverka. Självhypnos kan hjälpa dig att åstadkomma förändringar i ditt undermedvetna. Genom suggestioner till ditt undermedvetna påverkar självhypnosen dina tankar, vilket i sin tur ger dig ett bättre mående.

Genom detta självhypnosprogram förs du inledningsvis varsamt ner i ett djupt avslappnat tillstånd. I detta avslappnade tillstånd blir det möjligt att nå ditt undermedvetna. Du får sedan suggestioner som ger dig en ny entusiasm för livet och dess möjligheter.

Självhypnos innebär inte att sova eller tappa medvetandet. Du behåller kontrollen hela tiden. Självhypnos skulle kunna definieras som avslappning i naturlig form.

Ladda ner 50+ Dags att leva och ta del av omvandlingen.

Ett upprepat lyssnande kommer att göra dig bekväm med din ålder och glad över allt som du har åstadkommit. Du kommer att känna dig yngre och inse att det finns fortfarande mycket lycka att leva för. Du kommer att känna dig mer energisk. Förhoppningsvis kommer din balans och dina rörelser att förbättras. Du kommer att lära dig att vårda dina sociala relationer. Du kommer inte att kunna vända tiden tillbaka. Men ditt sinne är så pass kraftfullt att ditt undermedvetna kan mentalt positionera sig för att leva ett fullständigt och meningsfullt liv.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone