Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Konsten att lära andra städa
Isbn: 978-87-2669-585-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Medicin & hälsa Hus & hem
Tillgänglig sedan: februari 2021
Uppläsare: Anna Voltaire
Length: 2 timmar 52 minuter

Ljudbok

Konsten att lära andra städa

Yr dammet kring dina fötter när du går runt hemma? Snubblar du över förlängningssladdar och stör dig på klädhögar slängda på golvet? Kanske har du svårt att hitta gympapåsen på morgonen, primusköket eller ens ett par rena underkläder? Du känner dig säkert ofta stressad över att hushållssysslor inte blir gjorda och förtvivlan när du gång på gång tvingas tjata på resten av familjen utan att någonting händer.

I den här boken skriver Anna Voltaire om hur det oftast är en person i en familjekonstellation som får ta "det andra skiftet" när hen kommer hem trött efter lönearbetet. Ett krävande arbete som måste få ett slut. Med hjälp av konkreta städtips, motivation och förklaringar att vidarebefordra till familjen, vill den här boken tillhandahålla alla de verktyg som behövs för att få ett bättre grepp om situationen!

Anna Voltaire arbetar som ST-läkare i psykiatri, har sex barn och skriver ständigt. Hon är också verksam som bloggare och författare. 2017 debuterade hon med boken "Innan Väggen" och 2019 gavs hennes andra bok "Hejdå stress!" ut.
2021 är Anna Voltaire aktuell med "Konsten att lära andra städa" som blir hennes tredje bok inom självhjälpsgenren.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone