Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tills döden skiljer oss åt
Isbn: 978-91-8000-256-1
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2021
Uppläsare: Lisa Ahnlund
Length: 4 timmar 22 minuter

Ljudbok

Tills döden skiljer oss åt

Anna trivs bra med sitt jobb som förskolelärare i Västerås. Med privatlivet är det sämre ställt. Hennes nästan tjugo år äldre sambo, Micke, vill helst bara ligga i soffan och titta på tv och han är bitter över det mesta. Annas systrar tjatar om att hon ska lämna honom men det är inte så lätt, trots allt har hon en del känslor kvar för honom. Men när kollegan Linus visar intresse för henne är hon inte sen med att tacka ja till hans inviter, och snart har de inlett ett passionerat förhållande.

Efter en tid börjar Micke bete sig annorlunda. Plötsligt har han ordnat ett nytt jobb, han spenderar mer och mer tid hemma och är extremt hemlighetsfull vad gäller sin mobiltelefon. Anna misstänker att även han har någon vid sidan om och känner sig både lättad och orolig. Nu måste hon kanske ta tag i sin situation och fatta det där beslutet som hon har gått och gruvat sig över. Men sanningen om Micke visar sig vara något helt annat än vad hon kunnat ana.

”Tills döden skiljer oss åt” är den tredje, fristående delen i Elin Eldestrands serie ”Systerskap”. Den här gången är det den yngsta systern Anna som står i fokus. Det är härlig feelgood-roman som bjuder på både skratt och tårar.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone