Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Evighetens Rymd
Isbn: 978-87-2678-133-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: maj 2021

E-bok

Evighetens Rymd

När ingen människa syntes till, bredde hon ut sina vingar och flög ut i mörkret. Någonstans, bortom öknar och blodiga sjöar, låg den legendariska platsen Evighetens Rymd bevakad av de onda bevingade. Det var ett livsfarligt åtagande, men hon hade bestämt sig, hon skulle mot alla odds hitta platsen. Som bevingad varelse bland de vinglösa, var det hennes enda chans till ett värdigt liv. Men det blir en helvetisk, existentiell ångestladdad färd, som inte nödvändigtvis kommer leda henne dit hon vill...

'Evighetens Rymd' av Bertil Falk är en av novellerna i antologin 'Och jorden snurrar vidare', skrivna av Novellmästarna 2018.

Bertil Falk (1933-) är journalist, författare, filmare och förläggare. Han har bland annat arbetat som reporter på tidningen Kvällsposten, som scripwriter på TV3:s nyhetsredaktion i London och drivit företaget Zen Zat AB. Som författare har han skrivit en lång rad deckare, thrillers, science fiction-böcker och noveller. 2018 tilldelades han Oliver Twist-priset av föreningen Novellmästarna.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone