Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Våghalsiga planer
Isbn: 978-87-2646-677-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Niklas Engdahl
Length: 13 timmar 0 minut

Ljudbok

Våghalsiga planer

Harry Clifton och hans fru skyndar sig till sjukhuset för att se sin son Sebastian som varit med i en dödlig bilolycka. Men vem var det som dog, Sebastian eller hans vän Bruno?
När Ross Buchanan tvingas avgå som ordförande för Barringtons fraktföretag vill Emma Clifton ta hans plats, men Don Pedro Martinez har andra planer. Han vill tillsätta sin underhuggare Major Alex Fisher och på så sätt sabotera familjeföretaget från insidan, just som det ska expandera.
I London har Harry och Emmas adoptivdotter Jessica tilldelats ett stipendium till en konstskola. Där träffar hon Clive Bingham och det dröjer inte länge förrän kärlek blomstrar och deras bröllop planeras. Allt är frid och fröjd tills brudgummens mamma får ett oväntat besök av en gammal väninna ..
Samtidigt har Cedric Hardcastle, en bedragare, lyckats nästla sig in i Barringtonfamiljens styrelse. Cedrics första uppdrag blir att besluta vem som ska stå som styrelsens nya ordförande, Emma Clifton eller Major Alex Fisher, och de omvälvande konsekvenserna av hans beslut kommer att förändra livet för alla medlemmar av familjen Barrington och Cliftonfamiljen ...

"Våghalsiga planer" är den fjärde boken i Jeffrey Archers högt uppskattade serie "Cliftonkrönikan".

Jeffrey Archer är en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och är nu en av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. Hans mest kända bokserier är Cliftonkrönikorna och Rivalerna.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone