Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Elva änkors man
Isbn: 978-91-8929-842-2
Förlag: Bookmark Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2021
Uppläsare: Gunilla Leining
Length: 6 timmar 10 minuter

Ljudbok

Elva änkors man

Nätdejting, medial blottläggning och snåriga samtyckeslagar Denise Rudberg berör återigen vår samtids brännheta ämnen i ny elegant crime- roman.

 

En nyskild kändispolitiker kontaktar polisen efter att ha blivit grovt sol-och-vårad av en man på en nätdejtingsida. Hennes färska skilsmässa har redan synats i alla medier och det känsliga fallet hamnar hos Marianne Jidhoff och kollegorna på särskilda enheten som står inför nya tider. Efter att Torsten Ehn valt att byta tjänst har Torsten och Marianne nu en möjlighet att ta sin relation till nästa nivå. Men flytten har också fört med sig att Mattias Sohlberg, son till Mariannes döde exman, fått en plats i syjuntan. Parallellt blir Augustin Madrid kontaktad av en bekant som sitter häktad för en våldtäkt mot en heterosexuell man.

 

ELVA ÄNKORS MAN är den elfte boken i Denise Rudbergs elegant crime-serie om den ovanliga och älskade förundersökningsledaren Marianne Jidhoff. Återigen bjuder hon in sina läsare bakom förseglade portar på Östermalms finaste adresser och blottlägger överklassens mörkaste hemligheter.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone