Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fortfarande här
Isbn: 978-91-7557-610-7
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juli 2021
Uppläsare: Anna Jönsson
Length: 10 timmar 41 minuter

Ljudbok

Fortfarande här

Efter 27 års olyckligt äktenskap har Paula Born samlat mod till att lämna sin manipulative man Rai. Men just som hon ska ta steget faller han i koma. Vad gör hon nu med alla planer? Lukas, Paulas och Rais son, ska precis ta studenten. Det sista han vill är att bli som sin pappa, men han är rädd för att det inte går att undvika. Kanske är det dags att lämna allt och alla bakom sig? Mila är pastorsdottern som inte vet vem hon egentligen är. Det enda hon vet säkert är att hon är galen i Lukas, men den perfekta Saga verkar vara allt för honom. Eller?

Fortfarande härär en feelgoodroman om tre livsöden i den fiktiva staden Born. Boken handlar både om kärleken till sig själv och till andra, men också om hur det aldrig är för sent att förändra sitt liv till det bättre. Romanen är den första i en serie om fyra böcker.


Åsa Hofverberg föddes 1971 och bor i Partille med man och tre barn. Hon är utbildad fritidspedagog och teolog. Sedan 2005 är hon egenföretagare och jobbar bland annat med barn- och ungdomsverksamhet inom Svenska kyrkan. Åsa har tidigare skrivit flera barnböcker.Fortfarande härär hennes första roman för vuxna läsare.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone