Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Rasmus Nalle räddar julen
Isbn: 978-87-2663-053-4
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: december 2021
Uppläsare: Thomas Engelbrektsson
Length: 2 timmar 19 minuter

Ljudbok

Rasmus Nalle räddar julen

Följ med på ett spännande juläventyr med Rasmus Nalle och hans vänner. På det fina skeppet Mary reser de till Nordpolen för att hjälpa självaste jultomten. Nissarna i paketverkstaden har blivit sjuka på grund av kanelbrist, så Rasmus och vännerna ger sig ut på havet mot en sydhavsö för att hämta hem kanel. Men på vägen stöter de på hinder – snöstorm och motorproblem – och frågan är om de kommer hinna fram till jul.

Boken innehåller 24 korta kapitel.

Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, illustratören Vilhelm Hansen (1900–1992) skapade hon den oerhört populära serien om Rasmus Nalle (på danska Rasmus Klump). Serien publicerades till en början i tidningar i Danmark, men blev snart tryckt i bokform och spridd till andra länder.


Rasmus Nalle har varit en älskad figur bland barn och barnsliga själar sedan det första numret om den lilla björnen och hans vänner publicerades år 1951. Rasmus Nalle älskar pannkakor och tillsammans med sina vänner reser han världen runt på skeppet Mary. Det finns alltid ett nytt äventyr som väntar!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone