Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Efter festen
Isbn: 978-87-2813-164-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor
Tillgänglig sedan: februari 2022

E-bok

Efter festen

Martin är på väg hem till Stockholm efter att ha arbetat som modell i New York. Han har saknat gänget där hemma – Paul, CJ och Axel – och deras utsvävande liv på Stureplan. Där kretsar tillvaron kring dyra bilar, unga flickor och det sköna ruset från sprit och droger. Men efter att åter ha fallit in i gamla mönster, som vännerna tycks vara mer än nöjda med, vaknar Martin en dag upp och undrar vad det egentligen är han håller på med. Allt det där som han alltid tyckt om att göra känns plötsligt menlöst. Varför är det inte roligt längre? Är det bara han som känner sig så tom?

Efter festen är en rapp Stureplansroman med en stor dos svart humor och skiftande perspektiv. Berättelsen framförs i tur och ordning av såväl huvudpersonerna Martin, Paul, CJ och Alex, som personer i deras omgivning.

Jamel Hamou är en roman- och manusförfattare född i Linköping. Han har studerat vid bl.a. University of California men är numera bosatt i Stockholm. Johan Schyberg kommer från Lidingö och har både en kandidat- och en masterexamen från Stockholms universitet. Han bor idag i Sydney, Australien. Hamou och Schyberg romandebuterade tillsammans år 2008 med boken Efter festen.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone