Jump to content
Cover for Disney Älvor - Tingeling och legenden om önskedjuret
Isbn: 978-87-2678-515-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: March 2022
Narrator: Malin Lybeck
Length: 1 hour 28 minutes

Audiobook

Disney Älvor - Tingeling och legenden om önskedjuret

Återvänd till Älvdalen för ett nytt spännande äventyr i Tingeling – Legenden om önskedjuret!
Den roliga och talangfulla djurälvan Vinka dömer inte en bok efter sitt omslag – eller ett djur efter sina betar. En dag blir hon vän med en enorm och mystisk varelse som kallas för önskedjuret.
Men Tingeling och hennes vänner känner sig inte lika positivt inställda till den läskiga besökaren i Älvdalen. Och till råga på allt är spejarälvorna fast beslutna att fånga in den mystiska besten, innan den förstör deras hem. Vinka måste följa sitt hjärta och ta en stor risk för att övertyga sina vänner att hjälpa henne att rädda önskedjuret.


Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Följ med på magiska äventyr i Älvdalen och sprid det magiska stoftet tillsammans med Tingeling och alla hennes vänner. Lyssna på berättelser om vingarnas hemlighet, Älvornas mästerskap, förlorade skatter och sjörövarälvor. Sprid ut vingarna och flyg med - nu kör vi!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone