Jump to content
Cover for Brandman Sam - Kanotloppet
Isbn: 978-87-2680-788-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: March 2022
Narrator: Simon Gregor Carlsson
Length: 10 minutes

Audiobook

Brandman Sam - Kanotloppet

I dag är det dags för Pontypandys stora kanotlopp, då Ben och Hanna ska tävla om vem som är snabbast ut till norra fyrtornet och tillbaka. Hanna är fast besluten att vinna och får en snabb start, men Ben är inte långt efter. Under tiden sätter Malin och Herman upp affischer för att locka folk till att se målgången. Men när mörkret faller har Hanna och Ben ännu inte dykt upp. Nånting har gått på tok, så brandman Sam, Elvis och Penny ger sig ut på räddningsuppdrag.

Brandman Sam är en brittisk animerad TV-serie som visades första gången 1987. Den skapades av de före detta brandmännen Dave Cingell och Dave Jones, och utvecklades sedan av konstnären och författaren Rob Lee. Brandman Sam har under åren blivit oerhört populär världen över och visas på trettiofem olika språk i 155 länder. Sam och hans modiga kollegor bor i den fiktiva småstaden Pontypandy i Wales, där de får uppleva alla möjliga slags äventyr och är alltid redo att hjälpa till.

© 2021 Prism Art & Design Limited. The Fireman Sam name and character are trademarks of Prism Art & Design Limited. Based on an original idea by D. Gingell, D. Jones and original characters created by R.M.J. Lee.

Följ med Brandman Sam på spännande äventyr tillsammans med kollegorna Elvis, Tom och Penny samt stationschef Steele, och så förstås alla andra invånare i Pontypandy. Sam hälsar glatt på alla han möter när han kommer farande i Jupiter, Merkurius, Venus eller något av de andra häftiga räddningsfordonen. När nåt går på tok, är Brandman Sam modig och klok!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone