Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mönster i spåren
Isbn: 978-87-2840-349-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2023

E-bok

Mönster i spåren

Några månader har gått sedan den dramatiska sommaren där Akki Hendzéns man mördades och gamla hemligheter uppdagades på det nedgångna familjegodset Castellot utanför Närköping. Kriminalkommissarie Elvira Kardi har spenderat en lång semester med sin familj i Turkiet, och Akki tog sin flykt till Kuba för att läka sina sår efter den hemska tragedi som drabbat hennes familj.

Men nu har Akkis föräldrar återigen bjudit in till familjemöte på Castellot, de har något som de måste berätta. Även om det är jobbigt att återvända till platsen där allt det hemska hände ser Akki fram emot att komma hem. Inte minst för att hon vill få tid att dra igång sin stiftelse med fokus på krigsskadade och utnyttjade barn i Kongo-Kinshasa. De ska ges en chans att börja om på nytt, precis som hon själv. Men det en gång så ståtliga godset har sett bättre dagar, och när nya hemligheter kommer upp till ytan blir hon återigen indragen i en härva av hätska uppgörelser, dödliga övergrepp och bedrägerier.

Kommer Akkis dröm om en nystart äntligen gå i uppfyllelse, eller kommer barndomsparadiset Castellot återigen drabbas av ond, bråd död?



Ann Gäre är född i Småland och har huvudsakligen bott i Skåne. Här har hon arbetat som journalist och även bidragit till antologin 'Invandrare och massmedia' från 2000. Hennes debutroman 'Revor i väven' utkom år 2020.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone