Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Juljitter på Fjölleby camping 3
Isbn: 978-91-8000-747-4
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Humor Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2023

E-bok

Juljitter på Fjölleby camping 3

Glamparna har anlänt och det är dags för den stora julmarknaden! Men varken julmarknad eller glamping rullar på som Barbro planerat. Birgitta snyftar ut i medierna om allt hon varit med om och Barbro svartmålas i den hämndlystna influencern Angeliques alla kanaler. Julmarknaden riskerar att bli ett fiasko och Fjölleby camping ser ut att vara ett sjunkande skepp. Men Barbro låter sig inte tryckas ner, vare sig av lera i skorna eller smutskastning. Som den doer hon är lyckas hon vända Birgittas och Angeliques påhopp till sin egen fördel och locka besökare till julmarknaden. Men kommer det att räcka?

Liam får å sin sida nog av att komma i andra hand och Barbie söker tröst hos en gammal flirt. Samtidigt, borta på Kanarieöarna, funderar Ingela över om det är dags att våga släppa in kärleken i sitt liv igen.

I adventskalendern “Juljitter på Fjölleby camping” får vi följa de tre kvinnorna Jonsson och hur de tacklar den stundande högtiden. En jul som visar sig bli allt annat än vad någon av dem hade tänkt sig.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone