Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hjärtats sånger: Resan genom Livet fortsätter
Isbn: 978-91-8983-543-6
Förlag: Media 24 / Digibook
Kategori:
Lyrik Religion Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: november 2023

E-bok

Hjärtats sånger: Resan genom Livet fortsätter

"Hjärtats Sånger Del 3 – Resan genom Livet fortsätter", en fortsättning på Gunilla Eddeborns förunderliga resa genom livets labyrint av känslor och erfarenheter. Denna tredje bok i den emotionellt gripande diktsamlingen bjuder in läsaren till en ännu djupare och mer nyanserad upptäcktsfärd in i författarens själ. 

Gunillas poetiska röst fortsätter att stråla direkt från hjärtat, vars varje ord är en tröstande och vägledande melodi som omfamnar läsaren. Varje dikt är en portal till förundran och en spegel som reflekterar både de glänsande stunderna av hopp och de mörkare skuggorna av smärta.

Dikterna avslöjar kärlekens mystik, smärtans eviga närvaro, hoppets strålande ljus och drömmarnas förunderliga dans. Läsaren blir inte bara en åhörare utan en medresenär på denna poetiska expedition genom själens landskap.

Gunilla skapar en odödlig värld av ord, en bok som inte bara läses utan omfamnas och återvänds till, gång på gång, för att utforska nya skiftningar av känslor och för att finna en djupare förståelse för sig själv och för den värld vi delar.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone