Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vid flodens mynning
Isbn: 978-91-8988-779-4
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2023
Uppläsare: Björn Muda
Length: 6 timmar 46 minuter

Ljudbok

Vid flodens mynning

Plötsligt sker det som man inte vill ska hända ens familj, tragedin slår till och det blir dags för föremålet att byta ägare. Föremålet med sin magiska kraft är eftertraktat och det finns många som vill förvalta det ...
Men för att få ha det i sin ägo måste man följa vissa spelregler.

Endast ett fåtal familjer vet om att föremålet existerar och att det leder till rikedom och framgång.

Just nu finns föremålet hos Lars och Marianne Valtersson, ägare av Valtersson Shipping. Tillsammans driver det sitt familjeföretag med sönerna Henrik och Daniel. Det är mycket som händer, både ute till havs och på land.

Vad de inte vet är att Henriks gode vän Andrew har svårt att hålla fingrarna i styr. Han är inblandad i affärer med ett av Europas största kriminella nätverk och äventyrar inte bara sin egen säkerhet.

Polishelikoptrarna cirkulerar över Göteborg och vägspärrar har satts upp för att ta fast de två bröderna som inte bara flyr efter att ha utfört ett rån, utan även bedriver en verksamhet som riskerar att ta tusentals oskyldiga liv.

Vid flodens mynning är en roman där du får möta människor i olika miljöer och länder. Den huvudsakliga handlingen utspelar sig i nutid, men du får även följa med till 1600 talets Kungarike Kongo, där historien om föremålet tar sin början. Att dela vardagen med sin kärlek, bejaka sina känslor och göra rätt i livet är inte alltid helt enkelt.

I den här romanen flätas flera människoöden samman i en virvlande historia där havet och shipping hela tiden ligger nära till hands. Och det övernaturliga föremålet naturligtvis ...


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone